Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 108
Moment i papritur: Konkurrentes i bie të fikët në mes të emisionit

Moment i papritur: Konkurrentes i bie të fikët në mes të emisionit

Kuriozitete October 18, 2019 - 13:18
Detajet

Me t’i parë flokët e prerë, Ilajda nisi të qante dhe u habit me ndryshimin e ri. Ndërkohë që po largohej nga studio, prezantuesja Gozde Kansu e ndaloi. Në këtë moment vajzës i ra të fikët në duart e moderatores.

Kjo ngjarje ka tërhequr edhe vëmendjen e mediave britanike si “Daily mail” apo “The Mirror”.

Prezantuesja u shpreh se reagimi i konkurrentes ishte i tepërt, por e kupton dashurinë e saj për flokët.

Me t’i parë flokët e prerë, Ilajda nisi të qante dhe u habit me ndryshimin e ri. Ndërkohë që po largohej nga studio, prezantuesja Gozde Kansu e ndaloi. Në këtë moment vajzës i ra të fikët në duart e moderatores.

Kjo ngjarje ka tërhequr edhe vëmendjen e mediave britanike si “Daily mail” apo “The Mirror”.

Prezantuesja u shpreh se reagimi i konkurrentes ishte i tepërt, por e kupton dashurinë e saj për flokët.