Infektuar: 1047
Shëruar: 794
Vdekur: 30
Shtëpia që Uta Ibrahimi s’e ndërron me krejt ulëset e Kuvendit!

Shtëpia që Uta Ibrahimi s’e ndërron me krejt ulëset e Kuvendit!

Kuriozitete October 10, 2019 - 17:10
detajet

Alpinistja kosovare, Uta Ibrahimi, është e njohur për dashurinë ndaj natyrës dhe ambientit.

Së fundmi në llogarinë e saj në Twitter, ajo ka postuar një fotografi nga vendi ku është duke qëndruar, njofton Klan Kosova.

Ajo ka thënë se nuk do ta ndërronte “shtëpinë e saj” me të gjitha ulëset e Kuvendit.