Infektuar: 1057
Shëruar: 841
Vdekur: 30
Foto interesante të cilat e shpjegojnë se si bëhen filmat me efekte speciale

Foto interesante të cilat e shpjegojnë se si bëhen filmat me efekte speciale

Kuriozitete September 19, 2019 - 17:30
Lexon detajet

Kinemaja po zhvillohet me shpejtësi dhe efektet speciale që krijuesit e filmit nuk mund as t’i ëndërronin më parë janë shumë të pranishme sot.

Me anë të këtyre fotove keni  shans për ta kuptuar mënyrën se si filmat më spektakolarë duken para dhe pas përdorimit të efekteve speciale.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image