Infektuar: 70185
Shëruar: 313132
Vdekur: 1616
Zbulohen kafka aliene

Zbulohen kafka aliene

Kuriozitete August 24, 2019 - 18:19
Lexoni detajet

Arkeologët kanë zbuluar në Kroaci tre skelete të lashtë, kokat e të cilëve ngjajnë me alienët.

Që prej 12,000 vjet më parë në Kinë e lashtë, në të gjithë botën antike, nga Eurasia dhe përtej Afrikës e deri në Amerikën e Jugut, njerëzit deformuan me qëllim format e kafkave të fëmijëve të tyre.

Shumica e arkeologëve e lidhin këtë me një përpjekje për të identifikuar origjinën kulturore të një personi ose për të treguar statusin shoqëror.