Burri divorcon gruan e tij pasi ajo refuzon një çamçakëz që ai i ofroi

Burri divorcon gruan e tij pasi ajo refuzon një çamçakëz që ai i ofroi

Kuriozitete August 22, 2019 - 10:36
Lexoni detajet

Një burrë u nda nga gruaja e tij duke përdorur një arsye të çuditshme, pasi ajo refuzoi të merrte një çamçakëz që ai i kishte ofruar.

Ngjarja ndodhi në Lucknow në Indi, ku Simmi 30-vjeç dhe burri i saj Syed Rashid, ishin në një seancë dëgjimore në gjykatën civile në Lucknow të hënën, kur u bë ndarja. Gruaja ishte këshilluar me avokatin e saj kur Syed shpërtheu në një farë zemërimi pasi ajo hodhi poshtë një copë çamçakëz që ai i kishte paraqitur.

Burri përdori divorcin e menjëhershëm, që është një formë e ndarjes e përdorur nga disa myslimanë në Indi, e cila anashkalon gjykatat.

Mund të përcillet gojarisht, me shkrim ose në formë elektronike dhe bazohet në idenë që një burrë mund të largojë ose refuzojë gruan e tij nëse ai ka baza të mira për ta bërë këtë.

Sidoqoftë, gratë duhet të kërkojnë divorc përmes arbitrimit ose ndërmjetësimit në një gjykatë myslimane.