Çmenduri – fotografi që tregojnë se çfarë bëjnë vajzat kur dehen

Çmenduri – fotografi që tregojnë se çfarë bëjnë vajzat kur dehen

Kuriozitete August 17, 2019 - 15:39
Lexoni detajet

Të gjithë kemi me shumë se një rast të çuditshëm, ku u tregojmë njerëzve për situata të sikletshme që kalojmë pas një mbrëmje të “çmenduar” që kalojmë mes miqsh.   

Edhe këto foto të shkëlqyera janë kapur në momentin e duhur dhe kohën e duhur. Bëhet fjalë për vajza në gjendje të dehur, të cilat nuk i mbajnë këmbët nga pija, transmeton fokus.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image