Këto dy “motra”, dikur ishin vëllezër!

Këto dy “motra”, dikur ishin vëllezër!

Kuriozitete August 17, 2019 - 15:20
Lexoni detajet

Transgjinorët e parë nga e njëjta familje që u shndërruan në femra, janë Daniel dhe Jamie Ohell, vëllezërit që gjithë jetën e tyre janë ndier femra

Ata tashmë kanë ndryshuar gjininë duke u bërë femra.

Madje vëllezërit e dikurshëm po ndihen shumë mirë si motra.

Image

Image

Image

Image