Thyen rekord, 103-vjeçarja hyn në historinë e maratonës së vrapit

Thyen rekord, 103-vjeçarja hyn në historinë e maratonës së vrapit

Kuriozitete qershor 22, 2019 - 19:31
Lexoni detajet

Sporti me të vërtetë ndihmon për të jetuar më gjatë.

Julia  Hurricane Hawkins 103 vjeçare  është një shembull për këtë.  Ajo është  gruaja më e vjetër  që konkuroi  dhe  vendosi një rekord të ri në garën 50 metra, transmeton oranews.

Në fakt, në Lojërat Kombëtare në Albuquerque, New Mexico,  konkurohej  në kategorinë "Gratë mbi 100 vjeç", duke kaluar vijën e finishit me një kohë prej 21.06.

Me dëshirën e saj për t'u përfshirë dhe për të konkurruar, Julia Hawkins është bërë sportistja  më e vjetër në vrap.