Gjarpri që po i habit të gjithë, lind me syze dielli dhe mustaqe

Gjarpri që po i habit të gjithë, lind me syze dielli dhe mustaqe

Kuriozitete June 11, 2019 - 11:38
Lexoni detajet

Gjarpri u zbulua në Teksas dhe fotografitë e tij u publikuan online, të cilat e shfaqin gjarprin me shenja interesante në trup që duket sikur ka syze dhe mustaqe.

Së bashku me fotografitë e publikuara ishte edhe përshkrimi: “A keni parë ndonjëherë gjarpër me syze dielli?”, transmeton Express.

Mund të jetë e vështirë të besohet se kjo nuk është punë e Photoshop, por me të vërtetë nuk është. Ky gjarpër lindi me të vërtetë me syze dhe mustaqe.

Shikojeni atë më poshtë: 

Image 
Image