Kinezi mbulohet me 637 mijë insekte

Kinezi mbulohet me 637 mijë insekte

Kuriozitete maj 18, 2019 - 21:57
Lexoni detajet

Kina vërtet që është vendi i vakive dhe aty ndodh edhe më e papritura dhe e çuditshmja.

Ruan Liangming nga Kina para disa vitesh theu rekordin botëror që askujt nuk do i shkonte në mendje.

Më 2014, ai hyri në Librin e rekordeve botërore Guinness, duke e mbuluar trupin me më shumë se 637 mijë insekte dhe 60 mbretëresha të bletëve.

Kinezi qëndron pa lëvizur, derisa trupi i tij bëhet i zi nga numri i madh i bletëve që e mbulojnë.