Çifti i moshuar bëjnë vetëvrasje pasi nuk donin të jetonin pa njëri-tjetrin

Çifti i moshuar bëjnë vetëvrasje pasi nuk donin të jetonin pa njëri-tjetrin

Kuriozitete prill 19, 2019 - 11:07
Lexoni detajet

Burri kishte edhe pak kohë për të jetuar andaj së bashku me gruan vendosën të bënin vetëvrasje.

Një çift i përkushtuar i moshuar që nuk mund të duronte për të jetuar pa njëri-tjetrin shkaktuan vetëvrasje pasi mësuan se burri kishte edhe pak kohë për të jetuar, është bërë e ditur.

Howard, 80 vjeç, dhe Jacqueline Titterton, 78 vjeç, planifikuan me përpikmëri planin e tyre për vetëvrasje dhe lanë disa letra të nënshkruara bashkërisht për miqtë, policinë dhe avokatin e tyre.

Në një, çifti shkroi: “Asnjëri nga ne nuk dëshiron të jetojë pa të tjera”, raporton North Wales Live, transmeton lajmi.net.

Ata thanë se kishin gëzuar “një jetë të mrekullueshme” dhe të dy morën vesh se çfarë duhet të bënin, pa bërë presion mbi tjetrin.

Kërkimi i tyre dëgjoi se ata lanë një çelës me fqinjët e tyre të ardhshëm për policinë që të hynin në shtëpinë e tyre.