Infektuar: 1052
Shëruar: 820
Vdekur: 30
Profesorët francezë kënduan këngë Labe në Notre Dame

Profesorët francezë kënduan këngë Labe në Notre Dame

Kuriozitete April 18, 2019 - 15:33
Lexoni detajet!

Profesorët françezë kanë kënduar këngë Labe në Katedralen Notre Dame në Paris, dhe kjo gjë e jashtëzakonshme kishte ndodhur para 5 vjetësh.

Këndimi i tyre është jashtëzakonisht i bukur dhe profesional dhe shihet se ata e këndojnë me një pasion dhe dashuri vëllazërore për artin muzikor shqiptar.

Për më shumë ja pamjet e publikuara më poshtë:

Katedralja Notre Dame ditë më parë u përfshi nga një zjarrë gjigant, por fatmirësisht struktura e saj arriti të shpëtohej.

Notre Dame është katedrale 850 vjeçare, ndërsa biznesmenë të njohur të Francës dhanë miliona euro për ta rindërtuar pas shkatërrimit që pësoi. /Kk