Bie nga sistemi Instagrami

Bie nga sistemi Instagrami

Kuriozitete nëntor 15, 2018 - 18:19
Lexo Detajet

Rrjeti social 'Instagram' para pak çastesh ka rënë nga funksioni.

Nuk dihen ende shkaqet pse ka ndodhur kjo rënie mirëpo përdoruesit nga mbarë bota kanë filluar të ankohen në Twitter, transmeton lajmi.net

Shpesh ndodh që të bien nga funksioni rrjete të ndryshme sociale, por më së shpeshti ndodh me Instagramin, kjo shpesh për shkak të sulmeve.

Por sulmet nuk janë arsyeja e vetme, pasi serverët e këtyre aplikacioneve nganjëherë tej-ngarkohen dhe ky është shkaku pothuajse kryesor.