A mund ta zbuloni numrin më të lartë të mundshëm duke bërë vetëm dy lëvizje

A mund ta zbuloni numrin më të lartë të mundshëm duke bërë vetëm dy lëvizje

Kuriozitete tetor 17, 2018 - 12:39

Mundohem ta ushtroj trurin tim për të paktën 10 minuta në ditë. Nuk ka rëndësi se si ta bëni këtë - gjëja e rëndësishme është që ju të bëni atë ! Shumica prej nesh po shohim pasivisht kompjuterat dhe telefonat tanë të mençur gjatë gjithë ditës - ndërsa teknologjia bën pjesën më të madhe të punës sonë për ne.

Kjo është arsyeja pse unë mendoj se kemi nevojë për trurin, tani më shumë se kurrë. Ulur poshtë me një fjalëkryq apo ndonjë gjë tjetër e ndërlikuar mund të të zgjojë vërtet dhe të aktivizojë trurin tuaj.

Puzzles, fjalëkryqet dhe problemet e ndërlikuar kanë marrë gjithnjë e më shumë famë kohët e fundit. Është bërë një tendencë për të sfiduar miqtë tuaj; ajo shton një element konkurrues dhe e bën atë më emocionuese. Unë mendoj se ky është një zhvillim i vërtetë pozitiv – ushtrimi i trurit tuaj nuk është kurrë një gjë e keqe.

E gjeta këtë sfidë më herët sot, dhe unë me të vërtetë duhej të mendoj shumë dhe shumë për të. Nuk është aq e lehtë sa duket në shikim të parë – dhe me sa duket vetëm 10% e bëjnë atë saktë në përpjekjen e parë.

Pra, duhet të jeni një gjeni i vërtetë për të gjetur përgjigjen!

Sfidoni miqtë tuaj

Numri 5008 është shkruar me shkopinj. Sfida është për të gjetur numrin më të lartë të mundshëm duke lëvizur vetëm 2 shkopinj, transmeton lajmi.net

Mund të bëni atë? Provoje tani!

Kujdes: zgjidhja është poshtë!

Të gjitha janë bërë? Unë do t’ju jap një çelës. Ju filloni me 4 numra, por mund të përfundoni me 6 prej tyre! Hidhni një sy dhe shikoni nëse mund ta kuptoni!

Gati për zgjidhjen? Ja ku është!

Përgjigja e saktë është: 511108.

Image