A është ky propozimi më i veçantë?! (VIDEO)

A është ky propozimi më i veçantë?! (VIDEO)

Kuriozitete shtator 23, 2018 - 18:49
Kush do ta mendonte një propozim të tillë martese?

Shumica e vajzave ëndërrojnë momentin e propozimit të martesës nga i dashuri i tyre, transmeton “Zeri.info”.

Mirëpo, shumë meshkuj këtë moment e mendojnë në detaje.

I tillë është edhe ky rast, transmeton “Zeri.info”.

Kjo video është duke bërë bujë në rrjetet sociale, kjo për vet faktin se si një person vendosi ta befasoj të dashurën e tij dhe ti propozoj për martesë.

Ai inskenoi një skenë sikur kishte pësuar një aksident dhe ishte në spital i shtrirë dhe i palëvizshëm, në ndërkohë dikush e thërret të dashurën e tij dhe i tregon për “gjendjen e tij shëndetësore”, përcjell “Zeri.info”.

Se si ndodhi e gjithë kjo dhe si reagoi e dashura e tij, ju ftojmë ta shikoni videon e mëposhtme. /ZËRI/