Kjo i ndodhi njeriut më të fortë në botë kur vizitoi Dubain

Kjo i ndodhi njeriut më të fortë në botë kur vizitoi Dubain

Kuriozitete shtator 18, 2018 - 09:40
Shikojeni videon!

Kur njeriu më i fortë në botë vizitoi Dubain përrallor, u sigurua që të merrte vëmendjen e mjaftueshme.

Ai hipi në një lamborghini dhe vizitoi disa pjesë të qytetit, por kur u kthye nga shëtitja e tij, ndodhi më qesharakja.

Duke qenë se është i madh në trup dhe lamborghini nuk ka hapësirë shumë të madhe brenda, njeriu më i fortë në botë e pati pak të vështirë të dilte nga vetura, transmeton Gazeta Express.

Ky është momenti kur ai mezi del nga vetura luksoze.