Këta njerëz shpëtuan pak sekonda para se të ndodhte më e keqja

Këta njerëz shpëtuan pak sekonda para se të ndodhte më e keqja

Kuriozitete shtator 13, 2018 - 09:00
Këta po që janë personat më me fat

Disa njerëz thjeshtë kanë shumë fat në jetë.

Kjo video e publikuar në Facebook, tregon momente të pabesueshme të njerëzve duke i shpëtuar vdekjes për pak sekonda.

Këto momente të pabesueshme u kapën nga kamerat e sigurisë dhe dëshmojnë se çfarë do të thotë të kesh fat, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni videon: