Të aftë apo me fat? (VIDEO)

Të aftë apo me fat? (VIDEO)

Kuriozitete shtator 12, 2018 - 17:14
Shikoni çfarë bëjnë këta shoferë veturash

Një video e publikuar në Facebook tregon momente të ndryshme të situatave në të cilat u gjenden disa shoferë.

Videoja, që ka më shumë se 20 milionë shikime, shfaq shoferë të talentuar por edhe me shumë fat – duke shmangur edhe situatat më të rrezikshme.

Parkimi paralel i një Honda Civic dhe evitimi i një aksidenti të pabesueshëm do t’ju lënë pa fjalë, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni videon e mëposhtme: