Lulja që çelë sa herë që këndon ezani

Lulja që çelë sa herë që këndon ezani

Kuriozitete gusht 21, 2018 - 17:38
VIDEO

Ezani është thirrja e myezinit që bëhet pesë në ditë për të ftuar besimtarët në lutje

Besohet që ezani ka përfitime të shumta në shëndetin e njeriut në qetësimin e nervave. Por, njerëzit në Azerbajxhan thonë se thirrja e ezanit nuk ka efekt vetëm tek njerëzit, por edhe tek kafshët e bimët.

Në këtë rast është një lloj luleje që çel sa herë këndohet ezani, që njihet edhe si Lulja e Ezanit.

Kjo gjë interesante ka kapur  vëmendjen e  shkencëtarëve që nuk e shpjegojnë dot dhe transmetuesit amerikan të mirënjohur CNN.
Ndiqeni reportazhin.