Nënat shtatzënë tashmë mund të printojnë modelin e fëmijës së tyre të palindur

Nënat shtatzënë tashmë mund të printojnë modelin e fëmijës së tyre të palindur

Kuriozitete qershor 19, 2018 - 13:14

Ku ka arritur teknologjia...

Prindërit tashmë mund të printojnë në 3D modelet e fëmijës së tyre të palindur, transmeton lajmi.net

Një shërbim rus, ‘Embryo 3D’ përdor skanimet ultratingull dhe imagjinatën 3D për të printuar fëmijën.

Modelet skanohen dhe si të tilla printohen në formë të plastikës, por natyrisht përdoret edhe metali që të mbulojë sipërfaqen e këtyre modeleve.

Shikoni më poshtë.