Këto cilësi duhet t’i kesh nëse dëshiron të bëhesh shofer i limuzinës presidenciale amerikane “The Beast” – (Video)

Këto cilësi duhet t’i kesh nëse dëshiron të bëhesh shofer i limuzinës presidenciale amerikane “The Beast” – (Video)

Kuriozitete qershor 18, 2018 - 14:00
Një veturë vërtetë bishë

Janë të shumtë ata që ëndërrojnë të jenë shoferi i limuzinës së presidentit amerikan e cila njihet me emrin “The Beast”, apo ‘Bisha’, por janë të rrallë ata që i përmbushin kushtet për këtë pozitë, transmeton Zeri.info.

Dhe për ta ilustruar më së miri këtë fakt, mjafton ta shikoni këtë video, e cila tregon shkathtësitë që duhet pasur për ta drejtuar këtë ‘bishë’, përfshirë vozitjen prapa me shpejtësi marramendëse./ZERI