Ishin duke punuar tokën për të mbjellë me perime, shokohen nga ajo që gjejnë të groposur

Ishin duke punuar tokën për të mbjellë me perime, shokohen nga ajo që gjejnë të groposur

Kuriozitete qershor 17, 2018 - 09:40
VIDEO

Banorët e një qyteti në Afrikën e Jugut janë habitur tej mase nga ajo që gjetën kur po punonin tokën.

Gjatë punës me lopatë njëri prej tyre goditi diçka të butë dhe kjo gjë i shokoi. Ndiqni videon më poshtë, është gjithçka e vërtetë.