13-vjeçarja lë gojëhapur jurinë dhe publikun (VIDEO)

13-vjeçarja lë gojëhapur jurinë dhe publikun (VIDEO)

Kuriozitete qershor 14, 2018 - 18:48
Kjo po që është super-talente

Courtney Hadwin, vetëm 13 vjet ka arritur që të lë gojëhapur jurinë dhe të gjithë publikun, shkruan “Zeri.info”.

13-vjeçarja në fillim u paraqit mjaftë e turpshme dhe e ndrojtur para jurisë së “America's Got Talent”, gjë që askush më pas nuk e priste shpërthimin e saj në skenë.

Courtney Hadwin ishte ajo që tha se është mjaft e emocionuar, por në momentin që filloi të këndoj ajo shpërtheu me të vërtetë, shkruan më tutje “Zeri.info”.

Për më shumë, shikojeni videon e mëposhtme.