Tmerrohen banorët, gjarpërinj me përmasat e pitonit, akuzojnë turistët

Tmerrohen banorët, gjarpërinj me përmasat e pitonit, akuzojnë turistët

Kuriozitete qershor 10, 2018 - 13:39
VIDEO

Banorët e fshatit Kurcelaj në Mat shprehen të tmerruar për një problem shqetësues.

Sipas tyre nëpër pemë ka gjarpërinj të përmasave shumë të mëdha.

Ata nuk janë të sigurt për llojin por shprehen se gjatësia është plot 3,7 metra.

Banorët thonë se ky është i treti i këtij lloji në pak dirë, ndërsa nuk janë të zonës.

“Patriotë

Ju lutem në qoftë se shikoni ndonjë rast të turistave në veçanti. Të atyre me motorra duke hedhur çdo lloj specie sidomos të gjarpive, ju lutem denoncojeni si rast ose filmojeni dhe na e dërgoni ...

Se sipas të dhënave shumë turist të huaj sjellin disa gjarpërinjë tek ne [Arsyja nuk dihet]. Mund të jet çdo lloj (Sëmundje) (Eksperiment)et et , prandaj le ta ndihmojm komunitetin tonë. Duke denoncuar çdo lloj rasti të kësaj natyre”, pretendojnë banorët.