Ky është shqiptari që shëron të gjitha sëmundjet

Ky është shqiptari që shëron të gjitha sëmundjet

Kuriozitete prill 24, 2018 - 15:17
Ja për kë bëhet fjalë

Hetem Ramadani thotë se ka shëruar njerëz nga diabeti por pa barna.


Në emisionin Oxygen ai deklaroi se sëmundjet e quajtuara ‘të pashërueshme’, i ka krijuar farmacia dhe mjekësia.


Nuk ekzistojnë ato, sipas tij, por i kanë krijuar për të na frikësuar.


“Ajo që nuk ekziston por e ka krijuar dikush është tjetër – është e shërueshme, kështu e thotë formula ime”, deklaron Ramadani.