“Ferrari” e “Lamborghini” të shkatërruara? – Fotografitë që po i çmendin të gjithë (FOTO)

“Ferrari” e “Lamborghini” të shkatërruara? – Fotografitë që po i çmendin të gjithë (FOTO)

Kuriozitete prill 10, 2018 - 14:59
Shikoni fotot dhe binduni vetë

Makinat e mira e të shtrenjta duken pothuajse të pashkatërrueshme, por në të vërtetë nuk janë ashtu, transmeton Zeri.info.

Në disa fotografi që po qarkullojnë në internet, makina të markave më të shtrenjta duke përfshirë “Ferrari” dhe “Lamborghini” shihen të shkatërruara.

Shikoni fotot që ua sjellë “Zeri.info” dhe binduni edhe vetë:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image