Fotot më të mira të marra ndonjëherë nga hapësira

Fotot më të mira të marra ndonjëherë nga hapësira

Kuriozitete prill 07, 2018 - 23:28

Pamjet mahnitëse tregojnë shtigje yje në zbrazëtinë e hapësirës, ëstuhitë rrufeshe dhe drita vezulluese krijojnë modele shumëngjyrëshe.

Këto imazh u krijuan nga International Space Station Expedition.

Drita vezulluese, yje të panumërta, dhe stihu rrufeshë, shihen në këto imazhe mahnitëse, dhe këto pamje janë vlerësuar si imazhet më të mira të marra nga hapsira. 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image