Fruta të çuditshëm për të cilat ende nuk keni dëgjuar

Fruta të çuditshëm për të cilat ende nuk keni dëgjuar

Kuriozitete janar 14, 2018 - 18:13

Para shekullit të 20-të, kufizimet e transportit nënkuptonin se shumica e frutave duhej të rriteshin dhe të shiteshin në nivel lokal.

Ndërkohë që padyshim të shijshme, ushqimi i përditshëm i njejtë bëhet monoton, shkruan twistedfood, transmeton lajmi.net

Fatmirësisht, jetojmë në një epokë ku në qoftë se nuk ju duket mjaft e vështirë, tani mund të merrni me duart tuaja të gjitha llojet e përbërësve të pazakontë.

Për këdo që është pak më eksperimental me listën e blerjeve, ne kemi përgatitur një përzgjedhje të trajtimeve të shijshme që ndoshta nuk jeni njohur me të.

Mund të duken pak të çuditshmëm, por secili është i shijshëm në mënyrën e vet, si:

Rambutan, Salak, Ackee, Black Sapote, Cherimoya. 

Image

Image

Image

Image

Image