Fotografitë më të mira të vitit 2017

Fotografitë më të mira të vitit 2017

Kuriozitete dhjetor 06, 2017 - 18:39

Çdo vit “Siena International Photo Awards” ndanë fotot më të mira të vendeve, njerëzve dhe ngjarjeve më të bukura dhe unike në tokë.

Fotot paraqiten nga disa fotografë të mrekullueshëm nga e gjithë bota që duan të ndajnë se si e shohin dhe e perceptojnë botën, transmeton rtv21.tv.

Imazhet vendosen nën kategoritë e përshtatshme dhe zgjedhen fituesit për secilën kategori.

Kategoritë përfshijnë udhëtimet, aventurat, fytyrat dhe karakteret.

Këtu janë imazhet fituese mahnitëse nga gara e këtij viti:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image