Çeku mirëpret ambasadorin e Austrisë, diskutojnë për shkëmbime kulturore

Çeku mirëpret ambasadorin e Austrisë, diskutojnë për shkëmbime kulturore

Kultura November 08, 2023 - 17:29

Ministri i Kulturës, Hajrulla Çeku ka takuar ambasadorin e ri të Austrisë në Kosovë, George Schnetzer.

“Ministri Çeku mirëpriti sot Ambasadorin e ri të Austrisë, George Schnetzer, për t'i uruar mirëseardhje në Kosovë.

Biseduan për bashkëpunimin e ngushtë ndërmjet dy shteteve dhe për mbështetjen e vazhdueshme të Austrisë për Kosovën”, njofton MKRS.

Sipas njoftimit bëhet e ditur se në takim është diskutuar avancimi i bashkëpunimit, me fokus të veçantë në fushën e institucioneve të kulturës, muzeve dhe rritjen e shkëmbimit kulturor.