Shkaku i situatës në veri, anulohet festivali “Sanremo Giovani” që pritej të mbahej në Prishtinë

Shkaku i situatës në veri, anulohet festivali “Sanremo Giovani” që pritej të mbahej në Prishtinë

Kultura September 24, 2023 - 17:51

Është anuluar festivali “Sanremo Giovani” që pritej të mbahej në Prishtinë.

Ky anulim është bërë për shkak të situatës së krijuar në veri dhe është konfirmuar nga Ambasada e Italisë në Kosovë.

Kujtojmë se Martina Beltrami, Maninni, FIAT131 dhe Noor jishin  artistët italianë që do të performonin në këtë festival.

Ndërkaq, nga artistët shqiptarë pritej performancë nga MC Kresha, Lyrical Son dhe Marsela Çibukaj.