Edgar Morais shpërblehet me çmimin “Aktori më i mirë” në PriFest

Edgar Morais shpërblehet me çmimin “Aktori më i mirë” në PriFest

Kultura September 17, 2023 - 22:00

Sonte po ndahen çmimet e edicionit të 15-të të PriFilm Fest, i cili ka filluar më 12 shtator ndërsa përfundon sonte më 17 shtator.

“Një filxhan kafe dhe këpucë të reja veshur” është produkt i një bashkëpunimi mbresëlënës ndërmjet Shqipërisë, Portugalisë, Greqisë dhe Kosovës.

Në film luajnë aktorë të shquar si Edgar Morais, Rafael Morais dhe Drita Kabashi, aktore me origjinë nga Kosova e cila luajti për herë të parë në një film në gjuhën shqipe.

Industria e Filmit nga Izraeli, ishte fokus në edicionin e sivjetmë të PriFest. 

*Çmimin e ka marrë regjisori Gentian Koçi, në mungesë të aktorit kryesor. /kultplus.com