Australi:“Shepparton Albanian Harvest Festival” rikthehet në mars 2023

Australi:“Shepparton Albanian Harvest Festival” rikthehet në mars 2023

Kultura June 30, 2022 - 23:16

Festivali më i madh i kulturës dhe traditës shqiptare në Australi Shepparton Albanian Harvest Festival do të organizohet sërish në mars të vitit 2023. Lajmin e kanë bërë të ditur organizatorët të cilët kanë saktësuar edhe datën 19 mars 2023 si dhe vendndodhjen në Queens Gardens Shepparton.

I mbajtur çdo vit çdo mars në Shepparton, Albanian Harvest Festival argëton audiencën me muzikë dhe vallëzim tradicional shqiptar, së bashku me një treg frutash dhe perimesh që ofron prodhime të rritura dhe të paketuara nga fermerët vendas.

Mbështetur nga Komiteti i Grave Shqiptare Shepparton, festivali përmban edhe ushqime tradicionale shqiptare të disponueshme për blerje./diasporashqiptare.al