Beqiri: Lutjeve të mbrëmjes ua vura emrin tënd

Beqiri: Lutjeve të mbrëmjes ua vura emrin tënd

Kultura June 13, 2022 - 21:30

Mungesë është një poezi, e shkruar nga autorja e re Qendresë Beqiri e cila ka shumë kohë që merret me shkrime.

Shkrimet e saj dallohen për nga figurat letrare dhe temat të cilat me detaje i elaboron.

Më poshtë mund të lexoni poezinë e plotë:

Mungesë

Lutjeve të mbrëmjes ua vura emrin tënd, Emrin tënd që përshpëriti mëngjeseve.

Vjen e shkon bashkë me erën, unë ndjej aromë mungese.

Në detin e madh të gabimeve të mia, bëhu ti më i bukuri gabim dhe nëse mbyten në dallgët e tija nuk do ta dëgjosh fjalën pendim.

Sytë, buzët, fytyrën të gjitha t'i dua nga pak e më shumë përqafimin, buzëqeshjen e zërin.

Ahh sa e pafat.