Hoti përkthen librin “Ekonomiksi”: Librin ua dedikoj prindërve

Hoti përkthen librin “Ekonomiksi”: Librin ua dedikoj prindërve

Kultura June 11, 2022 - 18:59

Ish-kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka njoftuar se ka përkthyer veprën “Ekonomiksi” të nobelistëve Paul A. Samuelson dhe Ëilliam D. Nordhause.

Hoti ka thënë se këtë libër ua dedikon prindërve të tij, raporton Zeri.info.

Ish-kryeministri Hoti ka thënë se nga shtatori i këtij viti, libri do të jetë në dispozicion për të gjithë studentët e shkencave ekonomike.

“Libri është tepër i dobishëm edhe për ata që duan të mësojnë si funksionon tregu modern kombëtar dhe global”, ka shkruar Hoti. /Zëri

Postimin e plotë mund ta gjeni KËTU:

https://www.facebook.com/avdullah.hoti