Fjona Hashani dhe Era Latifi shpërblehen në festivalin  “Viva la musica” në Spanjë

Fjona Hashani dhe Era Latifi shpërblehen në festivalin “Viva la musica” në Spanjë

Kultura June 01, 2022 - 10:04

Fjona Hashani dhe Era Latifi janë shpërblyer në festivalin "Viva la musica" në Spanjë.

Dyshja ndjekin shkollimin për solo-këndim në shkollën e muzikës “Amadeus Music School” në Prishtinë në klasën e mësimdhënëses Vita Guhelli.

Festivali "Viva La Musica" në Spanjë është një garë internacionale e muzikës, e cila organizohet nga Organizata Evropiane e Festivaleve Muzikore, thuhet në postimin e kësaj shkolle, raporton Zeri.info.

Është gjithashtu pjesë e ALFA - Alliance of Festival Association, e cila prej vitit 2001 u jep mundësi artistëve të konkurrojnë nga e gjithë bota në nivel internacional.

“Faleminderit mësueses Vita Guhelli për punën me aq përkushtim! Fjona dhe Era, yje në rritje! Urime dhe shumë suksese tjera!”, thuhet në postimin e shkollës.