Një yll “Rebel” si Blerim Destani – filmi i shqiptarit në festativalin e Kanës

Një yll “Rebel” si Blerim Destani – filmi i shqiptarit në festativalin e Kanës

Kultura May 28, 2022 - 16:53

Blerim Destani është ylli i kinematograifisë, me shumë role të realizuara mjeshtërisht në projekte të mëdha filmike. 

Destani ka shijuar karrierën e tij si aktor në Hollywood, pasi ka luajtur në filmin “The poison rose” në të cilin ishte përkrah Morgan Freeman dhe John Travolta. 

Image

E, më pas aktori u pa edhe përkrah Robert DeNiros e yjeve të tjerë të mëdhenjë.

Aktori dhe producenti shqiptar me prejardhje nga Tetova, ndër shumë projekte filmike, ka luajtur edhe në “Rebel”, i cili po merr pjesë në festivalin e filmit në Kanë, ku po prezantohet denjësisht.

Blerim Destani është ylli i filmit, Instagramit dhe biznesit./kosovarja