Gërvalla bisedon për mundësi bashkëpunimi me komunitetin kulturor e biznesor në Tiranë

Gërvalla bisedon për mundësi bashkëpunimi me komunitetin kulturor e biznesor në Tiranë

Kultura October 19, 2021 - 17:41

Në kuadër të vizitës zyrtare në Shqipëri, ministrja e Punëve të Jashtme të Kosovës, Donika Gërvalla, ka është takuar atje me përfaqësues të institucioneve kulturore, të arsimit si dhe komunitetin e biznesit në Tiranë.

Përmes një njoftimi për media nga MPJD-ja thuhet se Gërvalla vizitoi shkollën e Filmit dhe Multimedias “Marubi”.

Ajo po ashtu vizitoi Liceun artistik “Jordan Misja”, ku edhe ka ndjekur mësimet si nxënëse si dhe muzeun “Shtëpia me Gjethe”.

Gërvalla takoi edhe përfaqësues të bizneseve që promovojnë inovacionin dhe bizneset në sektorin e teknologjisë së informacionit si ICTS Lab.

”Në të gjitha vizitat ajo bisedoi për mundësi bashkëpunimi me institucionet dhe komunitetin artistik e biznesor të Kosovës në krijimin e përmbajtjeve promovuese shqiptare nëpër botë”, thuhet në njoftimin e MPJD-së. /Zëri