Infektuar: 107497
Shëruar: 104054
Vdekur: 2245
Artil vjen me një mix të bërë ekskluzivisht për ‘Rave’ dhe ‘Win Music Freedom

Artil vjen me një mix të bërë ekskluzivisht për ‘Rave’ dhe ‘Win Music Freedom

Kultura May 14, 2021 - 21:15

Rave Live Session është transmetimi javor , i mundësuar nga Win Music Freedom, ku shfaqim DJ-të më të mirë lokal dhe Internacional

Artilj vjen për herë të dytë me një performancë të veçantë në Rave Live Session - “Industrial RAVE Live Edition Ep.4

Lindur dhe rritur në qytetin perëndimor të Gjakovës, Artil ka qenë aktiv në skenen lokale dhe rajonale të muzikës elektronike për gati dy dekada, duke filluar fillimisht me performancat DJ në vendlindjen e tij në fillim të epokës së pasluftës në 2001-2002. Që nga ajo kohë, artis gjithnjë i pasionuar vuri një punë të pandërprerë në studio dhe prapa kovertave. Gjithmonë i uritur për më shumë, Artil themeloi labelin e tij Mind + Records në 2014, i cili ka 39 lëshime nën brez - një arritje mbresëlënëse për një periudhë relativisht të shkurtër kohe. Menjëherë pas themelimit të Mind +, tingulli unik i Artil u kërkua nga label-et e tjerë, duke rezultuar në një varg lëshimesh në Patent Skillz, Aula Records, Night & Day Ibiza Music, Little Italy Music dhe Haliaeetus Music.

 

Bashkohuni me ne këtë të dielë në 21:00, Live Session mund ta ndiqni në faqen zyrtare në facebook të Rave Travel, Win Music Freedom Ks dhe Radio Prishtina