Infektuar: 97996
Shëruar: 82064
Vdekur: 1988
Algorithm vjen me një mix të bërë ekskluzivisht për RAVE dhe WIN MUSIC FREEDOM

Algorithm vjen me një mix të bërë ekskluzivisht për RAVE dhe WIN MUSIC FREEDOM

Kultura April 07, 2021 - 18:13

Rave Live Session është transmetimi javor , i mundësuar nga Win Music Freedom, ku shfaqim DJ-të më të mirë lokal dhe Internacional.

ALGORITHM është një emër i njohur në skenën lokale undeground në Bullgari. 

Karrieten e filloi si  DJ Duo në 2011, dhe që nga sot, ai po performon në festivale të muzikës dhe koncertet e ngjarje të ndryshme botërore.

Me aspirata të gjera dhe të pasura muzikore, ALGORITHM nuk mund të inkuadrohen në një stil të caktuar muzikor. Tingulli i tij është i thellë dhe melodik, duke kaluar nga house në techno  dhe back.

Një adhurues i vërtetë i vinyl records, ju shpesh mund ta shihni atë duke luajtur vetëm me vinyls.

Algorithm është një artist ndryshe nga të tjerët, i cili gjithashtu do performoj një set më ndryshe se që keni parë deri më tani.

Shijone këtë performancë këtë diel, nga ora 21:00 në platformë Rave, Win Music Freedom Ks dhe Radio Prishtina faqen zyrtare në Facebook.