Infektuar: 97996
Shëruar: 82064
Vdekur: 1988
“Virtual Rave” në një dimensionin tjetër me Slavi Peev

“Virtual Rave” në një dimensionin tjetër me Slavi Peev

Kultura March 31, 2021 - 17:50

Rave Live Session është transmetimi javor, i mundësuar nga Win Music Freedom, ku shfaqim DJ-të më të mirë lokalë dhe Internacionalë.

Slavi Peev është një nga fytyrat e reja në skenë, por duket se ai ka qenë përgjithmonë. Udhëtimi i tij muzikor mund t'ju çojë nga stripped-back house në techno.

Slavi është një bashkëthemelues i një emisioni radio, me seli në Londër në Hoxton.FM, i quajtur Friends From Afar dhe seri ngjarjesh që ndodhin në Londër në vende të tilla si StarLane dhe The Lion & Lamb.

Ai është i njohur më së miri në vendin e tij të lindjes - Bullgarinë si dhe në Ballkan, ku ai luajti në një nga klubet dhe festivalet më të njohur - Wake Up Stran-Jah, In The Nature, Koncept Space dhe Micro dhe shumë clube dhe evente të ndryshme.

Transmetimi fillon në ora 21:00 këtë të diel dhe atë mund ta ndiqni tek faqet zyrtare në Facebook të @Rave Travel, @Win music freedom KS dhe @Radio Prishtina