Infektuar: 38431
Shëruar: 23754
Vdekur: 989
Regjisori ekscentrik dhe rebel po bën një film të ri pas 10 vitesh

Regjisori ekscentrik dhe rebel po bën një film të ri pas 10 vitesh

Kultura October 06, 2020 - 15:58

Tony Kay bëri filmin e tij të fundit në vitin 2011, me shumë çmime dhe i mirëpritur dhe protagonist kryesor e kishte Adrian Brody, shkruan Sky news

Tony Kay, regjisori i filmit kult "American History X" nga viti 1998 - po filmon përsëri.

Kay bëri filmin e tij të fundit në vitin 2011, dhe ishte gjithashtu "In a Distance" me shumë çmime dhe i mirëpritur me protagonist Adrian Brody. Tani, dhjetë vjet më vonë, do të fillojnë xhirimet e një filmi të ri provokues - "African History Y", në të cilin Jim Hans do të luajë rolin kryesor.

Tani për tani, nuk ka asnjë informacion në lidhje me komplotin e filmit, dhe supozohet se do të jetë një vepër tjetër provokuese, duke marrë parasysh se Kay konsiderohet si një eksentrik dhe rebel në qarqet e filmit, por edhe një krijues shumë i aftë./Zëri