Ramë Lahaj në seancën solemne për 12-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës
Foto: Laura Hasani

Ramë Lahaj në seancën solemne për 12-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Kultura February 17, 2020 - 15:44

Tenori kosovar me famë botërore, Ramë Lahaj, ishte sot i ftuar në seancën solemne për ndër të 12-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shkruan zeri.info.

Lahaj mori pjesë në këtë seancë bashkë me të ftuarit e tjerë nga fusha të ndryshme të kulturës, artit e sportit.

Rikujtojmë se jo rrallë herë Lahaj përdor motivet atdhetare në krijimet dhe performancat  e tij muzikore. ZëriImage