Sot nis Seminari i Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare

Sot nis Seminari i Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare

Kultura August 19, 2019 - 10:21
Lexoni detajet

Seminari i Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare vazhdon të ruajë traditën e vet. Sot kur edhe zyrtarisht hapet edicioni i 38-të, seminari mbush 45 vjet dhe është shndërruar në ngjarjen kryesore në fushën e albanologjisë.

Ky seminar i cili zgjat deri më 30 gusht, mbledhë në Prishtinë studiues të shumtë nga vende të ndryshme.

Seminari fillon nga ora 11:00./ZERI