Arjeta Dhima sjell në Prishtinë

Arjeta Dhima sjell në Prishtinë ""Artin e Komunikimit'

Kultura qershor 12, 2019 - 08:37
Lexoni detajet

"Arti i Komunikimit' vjen për herë të parë në Prishtinë nga ventrilokuistja e parë shqiptare Arjeta Dhima.

Ky do të jetë një trajnim praktik dhe super përfitues me eksperten e të folurit në publik.

Trajnimi do të mbahet më datë 13 qershor duke filluar nga ora 16:30. 

Ndërkaq nga ky trajnim të gjithë pjesëmarrësit do të përfitojnë:

ë komunikim
ë mentorim
ë praktikë
ë networking
ë art
ë ventrilokuizëm
ë argëtim

Image 
Image