Albright në koncertin e Filarmonisë së Kosovës, kështu përshendet të pranishmit
Foto: Laura Hasani

Albright në koncertin e Filarmonisë së Kosovës, kështu përshendet të pranishmit

Kultura qershor 11, 2019 - 20:41
Lexo tjera detaje

Është duke u mbajtur koncerti i Filarmonisë së Kosovës për nder të 20-vjetorit të Çlirimit në Katedralen "Nëna Tereza" në Prishtinë.

Koncertin po e ndjekin edhe krerët e shtetit si dhe sekretarja Madeleine Albright, shkruan "Zëri.info".

Image

Image

Image

Image

Image

Image