Radio Prishtina 24-orë livestream në Youtube

Radio Prishtina 24-orë livestream në Youtube

Kultura maj 24, 2019 - 15:25
Radio Prishtina 89.8 fm

Me 24 orë livestream në Youtube ‘Radio Prishtina’ sjell për dëgjuesit e saj shumë muzikë e emisione argëtuese.

Radio Prishtina ka një numër të madh të emisioneve të cilat kanë degjueshmeri të lartë, ku përmes tyre qytetarët e Kosovës dhe më gjerë kanë mundësinë të informohen me ngjarjet më të fundit që ndodhin në vendin tonë.

Radio Prishtinën e gjeni në frekuencat 89.8 fm