Biletat në shitje për eventin “Action Night Robin Hood & Hunter Killer” në Cineplexx!

Biletat në shitje për eventin “Action Night Robin Hood & Hunter Killer” në Cineplexx!

Kultura nëntor 27, 2018 - 17:14
Lexo detajet!

Eventi “Action Night” në Cineplexx do të jetë ngjarja e ardhshme kushtuar filmave aksion në kinemanë Austriake në Prishtinë.

Dy filmat aksion Hunter Killer dhe Robin Hood, arrijnë në Cineplexx këtë të enjte me 29 nëntor.

Robin Hood me aktorët Taron Egerton, Ben Mendelsohn, Jamie Dornan, Jamie Foxx zhvillohet kur një luftar i kryqëzatave dhe komandanti “Moor” ngritin një revoltë të guximshme kundër mbretërisë së korruptuar angleze.Trailerin mund ta shikoni më posht:

Në anën tjetër, Hunter Killer me aktorët Gerard Butler, Gary Oldman, Common, Willem Dafoe ka të bëjë me një kapiten amerikan bashkohet me "Navy SEALs" të SHBA-së për të shpëtuar presidentin rus, i cili është rrëmbyer nga një gjeneral mashtrues. Për më tepër rreth këtij filmi shikoni trailerin më posht:

Përveç premierës botërore të këtij filmi, që do të mund ta shohim në Cineplexx, do të ketë pije dhe ushqime FALAS nga Birra Peja dhe Sach Pizaa, sidhe shpërblime nga Casa Moda.Image

Biletat mund t’i blini çdo ditë prej orës 15:15 në Cineplexx. Për më shumë rretheventit: www.cineplexx-ks.eu