Erion Veliaj sipas Dren Abazit dhe koncerti ne Amfiteatrin e liqenit të Tiranës (Video)

Erion Veliaj sipas Dren Abazit dhe koncerti ne Amfiteatrin e liqenit të Tiranës (Video)

Kultura tetor 10, 2018 - 15:21

I ftuar në emisionin “Drive Time me Shukin” në Radio Prishtina 89.8 FM, muzikanti Dren Abazi flet për një nga koncertet më të veçanta që ka mbajtur.

Përveç organizimit dhe koncertit të tij të fundit në amfiteatrin e liqenit nën organizimin e Bashkisë së Tiranës, Dreni jep mendimin e tij për kryetarin e Tiranës – Erion Velijaj dhe në të njëjtën kohë bën krahasimin me Prishtinën.

Për më shumë klikoni videon e më poshtme: