Rrëfimi i gjermanit: Si erdha në luftën e Kosovës - Promo e librit

Rrëfimi i gjermanit: Si erdha në luftën e Kosovës - Promo e librit "Frymë lufte"

Kultura tetor 04, 2018 - 20:45
Lexo detajet

“Frymë lufte” na fton në një turne që fillon në një ditë të nxehtë verore në Mostar, Bosnje dhe Hercegovinë në kulmin e luftës së Bosnjës dhe mbaron në një luginë të vogël në Kosovë kur forcat serbe fillojnë tërheqjen e tyre.

Në mes të faqeve mësojmë, jo vetëm për luftimet që ndodhën, por për atë që ndoshta edhe më interesante, për personat e ndryshëm të përfshirë, shpresat dhe shqetësimet e tyre: civilë, refugjatë, fëmijë, gazetarë, kriminelë dhe nganjëherë njerëz të çmendur